Logo Indumatic

Om os

Hos Indumatic A/S har vi mere end 25 års erfaring med industriel automation. Vi har en stærk position som leverandør af automatisering til industriel produktion. Vores team arbejder dedikeret
med automation.

Ide grundlaget bygger på at tilbyde alt, på den elektriske side, indenfor industriel automation.

Fra ide fasen via kravspecifikation, afklaring af tilbud, projektering, programmering af PLC og operatørinterface, opbygning af tavler og paneler, montage på anlæg, idriftsættelse af det færdige
anlæg. Udarbejdelse af den tekniske dokumentation.

I et tæt samarbejde med vore kunder skaber vi en løsning, der automatiserer og optimerer de enkelte processer. Vi bruger vores erfaring og tekniske kompetence til at skabe løsninger, der fremtidssikrer produktionen hos vore kunder.
Vi deltager gerne allerede i idefasen af projekter og indgår i et tæt samarbejde. På det stadium tages der mange beslutninger, som har stor betydning for integration, fleksibilitet, omkostninger og fremtidssikring.

Konstruktiv samarbejde er den korteste vej til den bedste løsning. Når en systemløsning skal fastlægges, er gensidig inspiration og udveksling af gode ideer og erfaringer, slutbrugerens garanti for at der opnås balance mellem teknik og økonomi.
Det er vores passion at udvælge og integrere ny teknologi der, hvor vore kunder med fordel kan indføre disse.

Vores målsætning er enkel. – Vi skal være det bedste valg, set med kundens øjne.
Vi ønsker tilfredse tilbagevendende kunder og samarbejdspartnere.

Vi er i dag i stand til at håndtere markedets mest anerkendte PLC/ SCADA systemer og råder over programmeringsværktøjer til håndtering af Allen Bradley, Siemens, Omron, Mitsubishi PLC systemer.

Vore konstruktioner dokumenteres i Eplan CAD/CAE, som er et foretrukket værktøj hos mange større virksomheder.

Vi håber at ovenstående har skabt interesse, ser vi frem til at kunne komme i betragtning, når i næste gang vælger samarbejdspartner på automationssiden.